Unconfigured view when creating new product

2 months 2 days ago #1298 by Isaac
Hello, I did the quickstart installation, it worked normal. But when creating a new category and adding a new product in this category the view of it is not the same as the other products already registered.
I checked and saw that css changes as shown below:

This is how quickstart works:
<div class="product-1 simple-product" itemscope="" itemtype="http://schema.org/Product">
<div class="row">
<div class="col-sm-6">
<div class="j2store-mainimage">

And so my product is:
<div class="product-1 simple-product" itemscope="" itemtype="https://schema.org/Product">
<div class="row-fluid">
<div class="span6">
<div class="j2store-mainimage">

But I did not change anything in the source code, I just created the category and the new product. In case you can see online here:
webvalente.com/fabiana/index.php/bebe-me...o-meninos/macacao-la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 12 hours ago #1299 by Shobana
Hi,
Did you assign the sub-template correctly in your shop menu?
In your site backend after creating category and products go to "Menus -> Main menu"
Then open your shop menu and click the "Common options" tab and check that do you select the "Sub-template" as "bootstrap3".
Let me know if any issues.
Thank you
Shobana
Themeparrot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 6 hours ago #1300 by Isaac
Thank you so much!
Work perfect!

Then open your shop menu and click the "Common options" tab and check that do you select the "Sub-template" as "bootstrap3".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum